Boka Taxi! - Taxi Sälen

Boka Fjälltaxi!

Kontakta Taxi Sälen när du är i behov utav att boka Fjälltaxi i form av privattaxi, företagstaxi, flygtaxi eller tågtaxi i Lindvallen, Sälen och Tandådalen!

Vi erbjuder alltid fasta priser och tar emot taxibokningar dygnet runt - året om! Högsäsong som lågsäsong transporterar vi dig säkert och smidigt från punkt A till B på bekvämaste sätt - Billigt!

Oavsett om du ska till ett viktigt möte eller en fest så kan du boka taxi via Taxi Sälen. Sälenfjällens mest uppskattade taxibolag med lång erfarenhet, gott bemötande och endast nöjda kunder!

Genom att boka taxi via Taxi Sälen kan du resa snabbt och säkert mellan hotell, stationer, flygplatser och arbetsplatser på absolut smidigaste sätt, och Taxi Sälen är även Sälens billigaste taxi!

Vill du boka taxi? Eller har du frågor/synpunkter vänligen kontakta oss via formulär

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Boka billig taxi nu? Ring oss på:

Jobba hos oss!

Vi söker varje år chaufförer med taxilegitimation inför vintersäsongen, men du får gärna kontakta oss när som helst under året, det kan ju hända att vi har en ledig plats för just dig.

Vår verksamhet består av att köra Sälengäster mellan anläggningarna.

Vi söker dej som har taxiförarlegitimation, är positiv, serviceinriktad och har känsla för ordning och säkerhet. Du ska vara flexibel, då våra arbetstider är varierande. Sjukvårdsbakgrund är meriterande. Personalskipass kan köpas till förmånligt pris för den som arbetar över vintersäsongen. Vi har personalboende att hyra ut och tillgång till gym finns.

Skriv lite om dig själv i ett mail till oss och bifoga ett CV, så kontaktar vi dig om hur våran situation ser ut just nu.

Maila: jobb@taxisalen.se